Breaking news

Horia Tecău va juca finala de dublu masculin de la Casablanca

loading...

Horia Tecău împreună cu partenerul său, Jean-Julien Rojer, s-au calificat vineri, în finala de dublu masculin de la Casablanca, turneu de tenis dotat cu premii în valoare totală de 485,760 de euro.

Jean-Julien Rojer si horia tecauHoria Tecău și Jean-Julien Rojer, principalii favoriți ai turneului de dublu masculin de la Casablanca, s-au impus în două seturi, în fața perechii formate din Daniele Bracciali  și Federico Del Bonis.

Tecău și Rojer și-au adjudecat victoria în semifinale cu scorul de 6-3, 6-4, după doar o oră și 5 minute de joc cu perechea care în sferturi i-a eliminat pe românul Florin Mergea și austriacul Oliver Marach.

În finală, Horia Tecău și  Jean-Julien Rojer vor juca pentru titlu cu perechea formată din Tomasz Bednarek și Lukas Dlouhy. Este a doua finală ATP 250 jucată de Tecău alături de Julien Rojer, în 2014, după cea câștigată pe 9 februarie la Zagreb Indorrs 2014. cei doi au jucat pe 16 februarie și o finală de dublu ATP 500 la Rotterdam, pe care au pierdut-o.

Accederea în finala de dublu de la Casablanca asigură perechii româno-olandeze un cec în valoare de 12.350 de euro și 150 puncte ATP. Dacă vor câștiga finala, Tecău și Julien Rojer vor încasa 23.500 de euro și 250 de puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata