Breaking news

Tecău și Robert Lindstedt au pierdut pentru a treia oară finala de la Wimbledon

loading...

Tecău și Lindstedt au pierdut pentru a treia oară consecutiv finala de dublu de la Wimbledon.

Ghinion curat pentru perechea româno-suedeză, care intră în istoria turneului de la Wimbledon, cu a treia finală consecutivă pierdută.

Istorie scriu și Jonathan Marray (Marea Britanie)/Frederik Nielsen (Danemarca), care din postura de posesori ai unul wild card, ajung să câștige turneul de dublu masculin.

Tecău și Lindstedt au început bine finala, au câștigat primul set cu 6-4, însă au cedat setul doi cu 4-6. În setul trei perechea danezo-engleză a câștigat la tie-break.

Românul și suedezul au avut puterea să revină în joc și au câștigat setul patru tot în tie-break. Însă în setul decisiv, Tecău și Lindstedt au pierdut cu 6-3.

Astfel după mai bine de trei ore de joc, Tecău și Lindstedt sunt învinși cu scorul de 6-4, 4-6, 6-7, 7-6, 6-3 și bifează a treia înfrângere consecutivă în finala de dublu de la Wimbledon, cu scorul

Horia are 11 turnee câştigate la dublu în carieră, dintre care opt alături de Lindstedt (2012 – Bucureşti şi s-Hertogenbosch, 2011 – Bastad, Casablanca, 2010 – New Haven, Bastad, s-Hertogenbosch şi Casablanca).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata