Breaking news

Horia Tecău şi Max Mirnyi au câștigat turneul de dublu de la Beijing

loading...

Perechea formată din românul Horia Tecău şi bielorusul Max Mirnyi, a câştigat duminică, turneul de dublu masculin China Open, de la Beijing.

tecau si mirnyiLa patru luni de când au jucat și câștigat ultima finală de dublu, la turneul de la ‘s-Hertogenbosch, Teăcu și Mirnyi au reușit un succes pe tărâm asiatic.

Perechea româno-bielorusă s-a impus duminică, în finala de dublu de la Beijing, cu scorul de 6-4, 6-2 în fața perechii formate din Fabio Fognini / Andreas Seppi.

Victoria în finala de dublu a venit după doar o oră și nouă minute de joc. Pentru știgarea turneului, Teăcu și Mirnyi vor primi 164.580 de dolari şi 500 de puncte ATP.

Este al treilea turneu de dublu masculin câștigat de perechea Horia Tecău/Max Mirnyi, din 2013, după cel de la București și ‘s-Hertogenbosch.

Este cel de-al 16-lea titlu din cariera lui Horia Tecău, care a pierdut o finală la Beijing, acum doi ani, când era partener cu Robert Lindstedt.

Victoria de azi vine să mai șteargă din eșecurile înregistrate în 2013, în turneele de dublu, unde a pierdut nu mai puțin de 13 finale. La Sydney și Delray Beach, ambele alături de Max Mirnîi, în 2012 la Rotterdam, Madrid și Wimbledon, 2011 la Beijing, Washington, Wimbledon, s-Hertogenbosch, Brisbane, 2010 la Wimbledon, toate alături de Lindstedt, și în 2009 la Stuttgart (alături de Hănescu) și la Kitzbuehel (pereche cu Andrei Pavel).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata