Breaking news

Horia Tecău și Max Mirnîi au pierdut finala de dublu de la Delray Beach

loading...

Horia Tecău și Max Mirnîi au fost învinși duminică seară în finala probei de dublu a turneului ATP de la Delray Beach din Florida, înregistrând un nou eșec în 2013.

tecau si mirniiPerechea Horia Tecău și Max Mirnîi înregistrează eșec după eșec în 2013, semn că noua formulă nu este de bun augur. După eșecul de la Australian Open, unde au părăsit turneul în turul doi, și după cel de la Zagreb unde au fost eliminați în primul tur deși erau principalii favoriți, vine insuccesul din Florida.

Tecău și Mirnîi, favoriții principali ai turneului de tenis de la Delray Beach din Florida, s-au văzut eliminați în finală de outsiderii americani James Blake/Jack Sock, posesorii unui wild card.

Tecău și Mirnîi au pierdut primul set cu 4-6, iar setul doi l-au început catastrofal. Au pierdut pe serviciul lor primul game. Au reușit să se mobilizeze și să facă rebrake, însă, nivelul slab al jocului a continuat și americanii au făcut din nou rebrake.

Astfel că după o oră, 13 minute și 22 secunde de joc, Tecău și Mirnîi, principalii favoriți ai turneului de dublu au fost eliminați în finală de niște necunoscuți, în două seturi, scor 6-4, 6-4.

Pentru accederea în finala turneului de tenis de la Delray Beach,  dotat cu premii în valoare de 455.775 dolari, Tecău și Mirnii vor primi un cec în valoare de 13.140 de dolari și 150 puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata