Breaking news

Horia Tecău și Jean Julien Rojer vor juca finala turneului de dublu de la Sydney

loading...
0 3

Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat vineri, în finala probei de dublu masculin din cadrul turneului de tenis ATP de la Sydney, Australia, dotat cu premii în valoare totală de 494,310 de dolari.

horia tecau si jean julien rojerHoria Tecău și Jean Julien Rojer vor juca sâmbătă, prima finală ATP din 2015. Perechea româno-olandeză, favorită doi la turneul de dublu de la Sydney, s-a impus vineri în sferturi de finală, în fața perechii formate din Robert Lindstedt și Marcin Matkowski.

După o oră și 16 minute de joc, Tecău și Rojer și-au asigurat victoria în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 10-8.ș

În finală, pereche româno-olandeză va juca cu perechea Rohan Bopanna/Daniel Nestor.

Horia Tecău participă pentru a patra oară consecutiv pe tabloul principal de dublu masculin de la Sydney. În 2012, când făcea pereche cu Robert Lindstetd, s-a oprit în primul tur.

În 2013, a jucat finala alături de Max Mirnyi, fiind învinși de frații Bryan. iar în 2014, Tecău și Rojer au fost eliminați în primul tur de perechea formată din Rohan Bopanna și Aisam-Ul-Haq Qureshi.

Calificarea în finala de dublu masculin de la Sydney le asigură lui Tecău și Rojer un cec în valoare de 12,760  dolari și 150 puncte ATP.

Dacă vor câștiga turneul, perechea româno-olandeză pleacă acasă cu 250 puncte ATP și un cec în valoare de 24,280 dolari.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata