Breaking news

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer vor juca finala de dublu de la BRD Năstase Țiriac Trophy 2014

loading...

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au reușit să se califice sâmbătă, în finala probei de dublu masculin din cadrul turneului de tenis BRD Năstase Țiriac Trophy 2014.

horia tecau - jean julien roger - brd nastase tiriac trophy 2014Horia Tecău va juca duminică, pentru al treilea an consecutiv, finala de dublu masculin de la BRD Năstase Țiriac Trophy 2014, dar cu alt partener.

După ce în 2012 a câștigat turneul alături de suedezul Robert Lindstedt, iar în 2013 alături de Max Mirnîi, în acest an joacă finala alături de olandezul Jean-Julien Rojer.

Tecău și Rojer, principalii favoriți ai probei de dublu, au jucat slab în primul set cu perechea formată din Jamie Murray și John Peers.

Astfel că după doar jumătate de oră de meci, au pierdut primul set cu 2-6. Al doilea set a fost mult mai echilibrat, și după ce și-au pierdut serviciul la scorul de 5-5, Tecău și Rojer, au anulat adversarilor o minge de meci, au făcut re-brake și s-a ajuns în super-tie break unde s-au impus cu 10-8.

La final de meci, Horia Tecău a declarat că: s-a simțit puțin că nu ne mai mișcam la fel de bine pe teren întrucât aseară am terminat târziu partida și nu ne-am odihnit suficient și energia nu era la fel de bună ca în alte meciuri. A fost un meci foarte, foarte greu. Publicul extraordinar. Știam că trebuie să intrăm puțin în meci, știam că trebuie să rămânem acolo în meci, să creăm un mic avantaj, publicul ne-a ajutat pe final să câștigăm meciul. 

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer vor juca finala de dublu masculin de la BRD Năstase Țiriac Trophy 2014, cu perechea formată din Mariusz Fyrstenberg și Marcin Matkowski.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata