Breaking news

Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat în sferturi la dublu la Wimbldeon

loading...

Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat luni, în sferturile probei de dublu masculin de la turneul de tenis pe iarbă de la Wimbldeon.

tecau si rojerHoria Tecău și Jean Julien Rojer, capi de serie numărul patru la Wimbledon, s-au impus luni, în trei seturi în fața australienilor Lleyton Hewitt și Thanasi Kokkinakis.

În primul set Horia Tecău și-a pierdut serviciul la 2-1, și perechea româno-olandeză a fost condusă cu 3-1 scor la care cei doi au ratat trei mingi d ere-break.

La 4-2 au reușit egalarea iar mai apoi Tecău a reușit să egaleze scorul la 4-4. În cele din urmă s-a ajuns la tie-break unde Tecău și Rojer s-au impus cu 9-7.

Setul doi a fost mai lejer, întrucât la 4-3 au făcut break, iar la 5-3, Rojer a închis rapid setul doi cu 6-3.

Setul trei se putea încheia la fel de lejer ca al doilea, dacă Tecău și Rojer nu ratau trie mingi de break în debutul setului și o alta la scorul de 4-4.

S-a ajuns astfel la tie-break unde favoriții patru ai turneului s-au impus cu 7-1 și s-au calificat în sferturile de finală.

În sferturi de finală, Horia Tecău și Jean Julien Rojer vor juca cu perechea învingătoare din partida disputată de Pierre-Hugues Herbert/ Nicolas Mahut și Marcin Matkowski/Nenad Zimonjic.

Calificarea în sferturi de finală le asigură românului și olandezului un cec în valoare de 43,000 de lire sterline și 360 de puncte ATP fiecare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata