Breaking news

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer s-au calificat în semifinalele probei de dublu de la Wimbledon

loading...

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer s-a calificat, marți, în semifinalele probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis pe iarbă de la Wimbledon. În semifinale ar putea juca cu Florin Mergea și Rohan Bopanna.

horia tecau si rojerHoria Tecău și Jean-Julien Rojer sunt în careul de ași ai turneului de la Wimbledon. Perechea româno-olandeză s-a impus marți, îns terturi, în trei seturi, în fața cuplului format din Marcin Matkowski (Polonia)/Nenad Zimonjic (Serbia), cap de serie numărul 7.

După doar o oră și 51 de minute de joc, Tecău și Rojer s-au impus cu scorul de 6-4, 6-3, 7-6 (2).

În semifinale vor juca contra învingătorilor din meciul disputat de frații Bob și Mike Bryan, principalii favoriți, și cuplul româno-indian Florin Mergea/Rohan Bopanna.

Este cea de-a treia semifinală consecutivă din 2015, în turneele de Grand Slam după cele de la Australian Open și Roland Garros.

Dacă Rojer se află la prima semifinală la All England Club, pentru Horia este a patra, după ce a jucat de trei ori finala, alături de Robert Lindstedt (2010, 2011, 2012).

Horia și Jean-Julien și-au asigurat un cec de 85.000 lire sterline și 720 de puncte ATP.

Horia Tecău este calificat și în optimile probei de dublu mixt, alături de slovena Katarina Srebotnik. Cei doi vor juca cu perechea formată din Raven Klaasen (Africa de Sud)/Raquel Kops-Jones (SUA).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata