Breaking news

Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat în semifinale la turneul de la Halle

loading...

Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat miercuri în semifinalele probei de dublu masculin din cadrul turneului de tenis ATP 500 de la Halle.

tecau si rojerHoria Tecău și Jean Julien Rojer, principalii favoriți ai turneului de tenis pe iarbă de la Halle, s-au impus miercuri, în sferturi de finală, în fața perechii formate din Dustin Brown și Jan-Lennard Struff.

După ce au pierdut la tie-break primul set, scor 6-7(4-7), Rojer și Tecău s-au impus clar în setul doi cu scorul de 6-1.

După care, perechea româno-olandeză s-a impus cu scorul de 10-7. Horia Teăcu și Jean Julien Rojer și-au adjudecat partida după o oră și 14 minute de joc.

În semifinale la Halle, românul și olandezul vor juca cu perechea care va câștiga partida disputată de Pablo Cuevas și David Marrero cu Raven Klaasen și Rajeev Ram.

Calificarea în semifinale la Halle le asigură lui Tecău și Rojer un cec în valoare de 23,990 de euro și câte 180 de puncte ATP pentru fiecare.

În sferturi de finală al dublu masculin la Halle este calificat și românul Florin Mergea care face pereche cu indianul Rohan Bopanna. Cei doi sunt capi de serie numărul doi și se pot întâlni cu Tecău și Rojer, doar în finala de la Halle.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata