Breaking news

Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat în premieră în semifinale la Roland Garros

loading...

Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat marți, pentru prima dată în carieră, în semifinalele probei de dublu masculin din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros.

tecau si rojerHoria Tecău și Jean Julien Rojer au reușit marți, o calificare istorică în semifinale la Roland Garros.

Perechea româno-olandeză a reușit să se impună în două seturi în fața cuplului Vasek Pospisil/Jack Sock, capi de serie numărul doi la Roland Garros.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au câștigat primul set cu 6-3, după 29 de minute de joc, grație break-urilor reușite la scorul de 1-1 și 5-3.

Tecău a servit primul în setul doi, însă și-a pierdut serviciul deși conducea cu 30-0 în game. După care, perechea româno-olandeză a reușit să facă re-break și să egaleze scorul la 1-1. Ca mai apoi să preia conducerea în setul doi cu 2-1, după ce Rojer și-a făcut serviciul.

La scorul de 3-2, Rojer și Tecău au reușit să facă break și să preia conducerea cu 4-2. Scor la care olandezul și-a făcut serviciul și s-au distanțat la 5-2. După care, la 5-3, Horia Tecău a servit pentru câștigarea partidei. După ce a anulat două mingi de re-break, românul a fructificat prima minge de meci și s-a calificat în semifinale alături de Rojer.

În semifinale, Horia Tecău și Jean Julien Rojer vor juca cu perechea formată din Ivan Dodig și Marcelo Melo.

Calificarea în semifinale la Roland Garros le asigură lui Horia și Rojer, un cec în valoare de 112.500 de euro și câte 720 de puncte ATP.

Luni, Horia Tecău a reușit să se califice și în semifinale la dublu mixt, unde face pereche cu slovaca Katarina Srebotnik.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata