Breaking news

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, în semifinale la BRD Năstase Țiriac Trophy 2014

loading...

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, s-au calificat vineri în semifinalele ale probei de dublu masculin din cadrul turneului de tenis BRD Năstase Țiriac Trophy 2014.

tecau - julien rogerTecău și Rojer, principalii favoriți ai probei de dublu, sunt la un pas de ultimul act al turneului de la București.

Horia Tăecu și Jean-Julien Rojer și-au adjudecat victoria în fața perechii britanice formată din Colin Fleming și Ross Hutchins.

Tecău și Rojer s-au impus în ambele seturi în tie break, scor 7-6(7-3), 7-6(10-8). în setul doi la tie-break, perechea româno-olandeză a reușit să revină de la 2-4 la 5-4 și mai apoi să aibă prima minge de meci la scorul de 7-6.

Tecău și Rojer vor întâlni în semifinale cu perechea formată din Jamie Murray și John Peers.

Horia Tecău încearcă să obțină al treilea său titlu la București alături de Rojer, după ce în 2012 a ieșit învingător alături de suedezul Robert Lindstedt, iar anul trecut a câștigat împreună cu belarusul Max Mirnîi.

Accederea în semifinale la turneul de dublu de la București, asigură perechii româno-olandeze un cec în valoare de 6690 euro și 90  de puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata