Breaking news

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, eliminați în turul doi la dublu la Australian Open

loading...

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au fost eliminați, vineri, în turul doi al probei de dublu masculin din cadrul turneului de Grand Slam Australian Open de la Melbourne.

Jean-Julien Rojer si horia tecauHoria Tecău se oprește și în 2014, în turul doi la Australian Open, al fel ca și anul trecut când a făcut pereche cu bielorusul Max Mirnyi.

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, favoriții numărul 10 ai turneului de dublu de la Australian Open, au cedat primul set cu 6-4, după doar 30 de minute de joc cu perechea formată din Yuki Bhambri și Michael Venus. Tecău și Julien au ratat primul set după ce și-au pierdut serviciul la scorul de 3-3.

Perechea româno-olandeză nu a început bine nici setul doi, pierzându-și serviciul inaugural, astfel că adversarii au preluat conducerea cu 2-0. Tecău și Julien Roger nu au reușit să facă re-brake și după 33 de minute de joc, au pierdut și setul doi tot cu 6-4.

Accederea în turul doi la dublu la Australian Open le asigură lui Horia Tecău și Jean-Julien Rojer 21.000 de dolari și 90 de puncte ATP.

Este pentru a cincea oară consecutiv când Horia Tecău se află pe tabloul principal de dublu masculin de la Australian Open. Cea mai bună performanță a realizat-o în 2012, când a jucat semifinala alături de suedezul Robert Lindstedt.

Horia Teăcu se află și pe tabloul principal de dublu mixt, acolo unde va juca alături de indianca Sania Mirza. Unde culmea, va juca în primul tur împotriva perechii formate din fostul său partener, Robert Lindstedt care face cuplu cu Hao-Ching Chan.

În turul doi la dublu masculin se mai află un singur român, Florin Mergea care face pereche cu austriacul Oliver Marach.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata