Breaking news

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, eliminați în primul tur la turneul din Sydney

loading...

Perechea formată din românul Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer, a fost eliminată marți dimineață, în primul tur al probei de dublu masculin din cadrul turneului ATP de la Sydney, dotat cu premii în valoare de 452670 dolari.

Jean-Julien Rojer si horia tecauCuplul româno-olandez, format din Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au bifat marți, al doilea eșec din 2014.

După eliminarea din primul tur la dublu la turneul de săptămâna trecută de la Brisbane, Tecău și Rojer au mai bifat o înfrângere, azi, la Sydney.

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au pierdut primul set în tie-break cu scorul de 7-5, după 45 de minute de joc.

După care au reușit să câștige, tot în tie-break, cu 7-2, setul al doilea în fața perechii formată din Aisam-Ul-Haq Qureshi și Rohan Bopanna, cap de serie numărul trei al turneului de dublu masculin de la Sydney.

Astfel că s-a ajuns la super tie-break, unde Tecău și Rojer au fost învinși cu un sec 10 la 3.

Aisam-Ul-Haq Qureshi și Rohan Bopanna și-au adjudecat victoria în fața perechii româno-olandeze după o oră și 41 de minute de joc, în trei seturi, scor 7-6(7-5), 6-7(2-7), 10-3.

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer vor primi un cec în valoare de 2380 de dolari pentru accederea în primul tur la Sydney.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata