Breaking news

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, eliminați în primul tur la Brisbane

loading...
0 6

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, principalii favoriți ai turneului de dublu de la Brisbane, au fost eliminați, duminică, încă din primul tur.

horia tecau - jean julien rojerPentru al doilea an consecutiv, Horia Tecău și Jean Julien Rojer, părăsesc turneul de la Brisbane, încă din primul tur.

La fel ca și în 2014, perechea româno-olandeză, desemnată cap de serie numărul 1, este eliminată în runda inaugurală.

Tecău şi Rojer au fost învinşi de perechea formată din Jamie Murray și John Pierce, în două seturi, scor 6-3, 6-4, după o oră și 10 de minute de joc.

Este pentru a patra oară când Tecău joacă pe tabloul principal de dublu masculin de la Brisbane. În 2011, când făcea pereche cu Robert Lindstedt, românul a jucat finala, pierdută în fața perechii Lukas Dlouhy / Paul Hanley .

Pentru prezenţa în primul tur al turneului de la Brisbane, dotat cu premii în valoare de 494.310 dolari, Tecău şi Rojer vor primi doar 2.320 de dolari.

La turneul de tenis de la Brisbane se mai află alți doi români: Marius Copil în ultimul tur al calificărilor la simplu masculin și Raluca Olaru în primul tur al tabloului principal de dublu feminin, unde face pereche cu Shuai Zhang.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata