Breaking news

Horia Tecău și Jean Julien Rojer, eliminați în optimi la dublu la US Open

loading...

Românul Horia Tecău și partenerul său olandez, Jean Julien Rojer au ratat calificarea în sferturile de finală ale competiției de dublu masculin din cadrul turneului de Grand Slam de la US Open 2014.

tecau - julien rogerHoria Tecău și Jean Julien Roger, favoriții numărul 9 ai turneului de dublu masculin de la US Open, au părăsit luni seară, competiția de tenis, în optimile de finală.

Românul și olandezul au pierdut partida după o oră și trei minute de joc, în două seturi, scor 3-6, 2-6, în fața ibericilor Fernando Verdasco și David Marrero, capi de serie numărul 7.

În turul doi, Tecău a servit primul și și-a pierdut game-ul după ce a făcut dublă greșeală, ca mai apoi la scorul de 2-1 perechea româno-olandeză să rateze o minge de re-brake.

Românul a servit pentru a doua oară la scorul de 4-1, dar și de astă dată și-a pierdut serviciul după ce din nou a făcut dublă greșeală.

Calificarea în optimi le asigură lui Tecău și Rojer 180 puncte ATP și un cec în valoare de 32,163 dolari.

În 2013, Horia Tecău făcea pereche cu bielorusul Max Mirny, cei doi s-au oprit în primul tur la dublu masculin la US Open.

România nu mai are astfel niciun jucător la US Open, nici în competiția de simplu și dublu feminin sau masculin.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata