Breaking news

Horia Tecău și Jean Julien Rojer, calificați în sferturi la turneul Masters de la Paris

loading...

Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat miercuri seară, în sferturile de finală ale probei de dublu masculin din cadrul turneului de tenis ATP Masters 1000 de la Paris, dotat cu premii în valoare totală de 3,452,415 de euro.

horia tecau - jean julien rojerHoria Tecău și Jean Julien Rojer, favoriții numărul opt ai turneului de dublu de la Paris, s-au impus miercuri seară, în optimi, în trei seturi, în fața perechii formate din Lukasz Kubot și Robert Lindstedt.

După ce și-au adjudecat primul set în tie-break cu scorul de 7-6(7-3) Horia Tecău și Jean Julien Rojer au cedat setul doi cu 3-6.

Perechea româno-olandeză a pierdut setul doi după ce la scorul de 2-2 și-au pierdut serviciul. Cei doi au ratat două mingi de re-break la scorul de 4-3, i-ar la 5-3 au pierdut a doua oară serviciul și adversarii au închis setul.

Astfel că s-a ajuns la super tie-break pentru desemnarea perechii calificate în sferturile de finală. Tecău și Rojer au reușit să se impună în super-tie-break cu scorul de 10-5 și merg în sferturi la Paris.

Unde vor juca contra perechii formate din Eric Butorac și Raven Klaasen pentru accederea în semifinale. Horia Tecău a reușit ca după o oră și 40 de minute de joc să se impună în fața fostului său partener de dublu, Robert Lindstedt.

calificarea în sferturi de finală la Mastersul de la Paris le asigură cuplului Tecău-Rojer un cec în valoare de 21,430 de euro și 180 de puncte ATP.

În 2013, Horia Tecău făcea pereche cu bielorusul Max Mirnyi, cei doi ajungând până în semifinale la Paris, unde au fost eliminați de cuplul Alexander Peya / Bruno Soares.

Calificarea în sferturi la Paris, îi duce pe Horia Tecău și Jean-Julien Rojer la Turneul Campionilor de la Londra, unde evoluează primele opt echipe din lume.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata