Breaking news

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, calificați în sferturi la Mastersul de la Toronto

loading...

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au reușit să se califice joi, în sferturile probei de dublu masculin din cadrul turneului ATP Masters de la Toronto, dotat cu premii în valoare totală de 3,766,270 dolari.

tecau - julien rogerHoria Tecău și Jean-Julien Rojer s-au calificat, la pas, în sferturi, după ce s-au impus în două seturi, în fața perechii franceze formate din Michael Llodra și Nicolas Mahut.

Perechea româno-olandeză, și-a adjudecat primul set în tie-break, scor 7-6(7-1), ca mai apoi să defileze în setul doi pe care l-au câștigat cu 6-1. Tecău și Rojer și-au adjudecat victoria în fața francezilor după doar o oră și 15 minute de joc.

În sferturile de finală, Horia Tecău și Jean Julien Rojer vor juca cu perechea formată din Alexander Peya (Austria)/Bruno Soares, pe care i-au eliminat săptămâna trecută la Washington în sferturi.

Accederea în sferturile de finală ale turneului de dublu masculin din cadrul Mastersului de la Torontă, le asigură lui Horia Tecău și Jean Julien Rojer un cec în valoare 23,380 de dolari și 180 de puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata