Breaking news

Horia Tecău și Jean Julien Rojer, calificare dramatică în optimi la Wimbledon după un meci maraton

loading...

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au reușit vineri să se califice în optimi de finală la Wimbledon, după un meci maraton care s-a întins pe cinci seturi și a durat trei ore și 36 de minute.

horia tecau si rojerHoria Tecău și Jean Julien Rojer, favoriți numărul patru la Wimbledon, au izbutit să se califice în optimi de finală după un meci dramatic și criminal de dificil.

A fost nevoie de cinci seturi, plus prelungiri pentru a se putea impune la limită în fața perechii formate din Andre Begemann și Julian Knowle.

După ce au pierdut primul set cu 1-6, iar pe al doilea cu 3-6, Tecău și Rojer s-au impus în setul trei cu 6-4, iar în setul patru cu 6-2.

După care, s-a ajuns în setul decisiv, unde la 4-5, perechea româno-olandeză a anulat adversarilor o minge de meci. Au egalat apoi la 5-5 și au mers cap la cap până la scorul de 13-13, când au izbutit să facă break și mai apoi au închis partida cu 15-13. Practic au jucat șase seturi, dacă luăm în calcul că setul cinci a ajuns la prelungiri 15-13.

În optimi de finală, Horia Tecău și Jean Julien Rojer vor juca cu perechea formată din Robert Lindstedt/Juergen Melzer și Lleyton Hewitt/Thanasi Kokkinakis.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer și-au asigurat 22.500 lire sterline și 180 de puncte ATP. Tot azi, în optimi s-a calificat și Florin Mergea alături de Rohan Bopanna.

Horia Tecău a jucat de trei ori consecutiv finala de la Wimbledon alături de Robert Lindstedt, în 2010, 2011 și 2012, toate pierdute.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata