Breaking news

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au ratat calificarea în finala de dublu de la Roland Garros

loading...

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au ratat joi, calificarea în premieră, în finala de dublu masculin de la Roland Garros.

horia tecau - jean julien rojerHoria Tecău și Jean Julien Rojer s-au oprit în semifinale la Roland Garros, unde au fost învinși clar, în două seturi, scor 3-6, 5-7, de perechea formată din Ivan Dodig și Marcelo Melo

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au pierdut primul set cu 3-6, după 29 de minute de joc, deși puteau reveni în set, dacă fructificau cele două mingi de re-break, de la scorul de 4-2.

După care, în setul doi, la scorul de 1-0, perechea româno-olandeză a ratat trei mingi de break. Ironia sorții a făcut ca la 5-5, adversarii lui Teăcu și Rojer să fructifice singura minge de break, pe serviciul olandezului. Astfel că Ivan Dodig și Marcelo Melo au servit pentru calificarea în finala de dublu masculin de la Roland Garros. Lucru care s-a și întâmplat pe serviciul lui Melo.

Calificarea în semifinale la Roland Garros le asigură lui Horia și Rojer, un cec în valoare de 112.500 de euro și câte 720 de puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata