Breaking news

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au ratat calificarea în finala de dublu de la Paris

loading...

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au fost eliminați sâmbătă seară, în semifinalele ale probei de dublu masculin din cadrul turneului de tenis ATP Masters 1000 de la Paris, dotat cu premii în valoare totală de 3,452,415 de euro, de americanii Bob și Mike Bryan.

horia tecau - jean julien rojerHoria Tecău și Jean Julien Rojer au ratat sâmbătă seară, calificarea în finala ultimului turneu ATP Masters 1000 de puncte din 2014, disputat la Paris.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer, favorții numărul opt ai turneului de dublu de la Paris, au fost învinși în două seturi, scor, 6-3, 6-3, de perechea americană formată din gemenii Bob Bryan și Mike Bryan.

A fost pentru a treia oară în 2014, când Tecău și Rojer joacă într-un turneu Masters cu Bob Bryan și Mike Bryan. De fiecare dată, americanii s-au impus în fața perechii româno-olandeze. Prima dată în optimi la Mastersul de la Madrid și a doua oară în sferturi de finală la Mastersul de la Cincinnati.

Pentru calificarea în careul de ași al Mastersului de dublu de la Paris, Tecău-Rojer au asigurat un cec în valoare de 41.750 de euro și 360 de puncte ATP.

Prezent pentru al cincilea an consecutiv pe tabloul principal de dublu de la Paris, Horia Tecău reușește să acceadă pentru al doilea an consecutiv în semifinale.

În 2013, Horia Tecău făcea pereche cu bielorusul Max Mirnyi, cei doi ajungând până în semifinale la Paris, unde au fost eliminați de cuplul Alexander Peya / Bruno Soares.

Din 9 noiembrie, Horia Tecău și Jean Julien Rojer vor juca la Turneul Campionilor de la Londra, în proba de dublu masculin. Este pentru a treia oară când Horia Tecău ajunge la Turneul Campionilor, după 2011 și 2012 când făcea pereche cu suedezul Robert Lindstedt.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata