Horia Tecău și Jean Julien Rojer au pierdut primul meci de la Turneul Campionilor

loading...

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au fost învinși luni, primul meci disputat la Turneul Campionilor de la Londra, de perechea Alexander Peya/Bruno Soares.

horia tecau - jean julien rojerDebut cu stângul pentru perechea româno-olandeză la Turneul de dublu al Campionilor desfășurat la Londra. Tecău și Roger au pierdut primul set cu 3-6, l-au câștigat pe al doilea cu 6-3 și s-a ajuns în cele din urmă în super tie-break.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au fost conduși cu 5-1 în super tie-break, dar au reușit să revină la 5-5 și apoi să conducă cu 6-5.

La scorul de 8-9 au reușit să anuleze o primă minge de meci, adversarilor, după care, perechea româno-olandeză a reușit să facă rost pe serviciul lui Tecău, de o primă minge de meci.

Din păcate au ratat-o, iar Alexander Peya/Bruno Soares și-au adjudecat amblele servicii și au închis meciul pe serviciul lui Jean Julien Rojer.

Tecău și Rojer au pierdut partida după o oră și 28 de minute de joc.

Românul și olandezul mai au de jucat încă două meciuri în grupă și păstrează cel puțin teoretic, șanse de calificare în semifinale.

Din aceeași grupă mai fac parte liderii mondiali, frații americani Bob și Mike Bryan și perechea Lukasz Kubot (Polonia)/Robert Lindstedt (Suedia).

În grupa B evoluează perechile Daniel Nestor/ Nenad Zimonjic, Ivan Dodig/Marcelo Melo, Marcel Granollers/Marc Lopez și Julien Benneteau/Roger Vasselin.

591 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*