Breaking news

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au pierdut finala de dublu de la Sydney

loading...
0 5

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au fost învinși sâmbătă, în finala probei de dublu masculin din cadrul turneului de tenis ATP de la Sydney, Australia, dotat cu premii în valoare totală de 494,310 de dolari.

horia tecau - jean julien rojerHoria Tecău și Jean Julien Rojer, favoriții doi la Sydney, au fost învinși în două seturi, în finală, de perechea formată din Rohan Bopanna și Daniel Nestor, favoriți numărul trei.

Perechea româno-olandeză a pierdut primul set cu 4-6. după 37 de minute de joc, pe serviciul lui Tecău. Românul și-a pierdut de două ori serviciul în primul set.

Din fericire, au reușit să facă rapid re-break, Rojer a urmat la serviciu și a egalat scorul la 2-2 în primul set al finalei de dublu masculin de la Sydney.

Iar în cel de-al doilea set, Tecău a pierdut serviciul la scorul de 2-1 deși avusese trei mingi de game.

Din fericire, perechea româno-olandeză a reușit să facă re-break pe serviciul lui Nestor. După care, Rojer a urmat la serviciu și a reușit să egaleze scorul la 3-3.

În cele din urmă, s-a ajuns în tie break, unde Tecău și Rojer au fost conduși și cu 4-1, au reușit să revină la scorul de 5-6, când pe serviciul lui Rohan Bopanna, adversarii au câștigat tie break-ul, setul dar și meciul.

Horia tecău a fost veriga slabă din perechea român-o olandeză pierzându-și de trei ori serviciul și bifând foarte multe greșeli neforțate.

Horia Tecău participă pentru a patra oară consecutiv pe tabloul principal de dublu masculin de la Sydney. În 2012, când făcea pereche cu Robert Lindstetd, s-a oprit în primul tur.

În 2013, a jucat finala alături de Max Mirnyi, fiind învinși de frații Bryan. iar în 2014, Tecău și Rojer au fost eliminați în primul tur de perechea formată din Rohan Bopanna și Aisam-Ul-Haq Qureshi.

Calificarea în finala de dublu masculin de la Sydney le asigură lui Tecău și Rojer un cec în valoare de 12,760 dolari și 150 puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata