Breaking news

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au pierdut finala de dublu de la Nice

loading...

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au fost învinși sâmbătă, în mod surprinzător, în finala de dublu de la Nice, de perechea formată din Mate Pavic și Michael Venus.

horia tecau - jean julien rojerHoria Tecău și Jean Julien Rojer, principali favoriți la Nice, au cedat în mod inexplicabil în finală, în fața unei perechi modeste.

Perechea româno-olandeză a pierdut primul set în tie-break, din cauza unei greșeli a lui Tecău care a returnat un smash în fileu, al 6-4.

În setul doi, Tecău și Rojer au făcut break la scorul de 2-1, după care, la 3-1, românul și-a pierdut serviciul. Dar, olandezul a fost în formă bună și a reușit să facă re-break și principalii favoriți au preluat conducerea cu 4-2, și mai apoi cu 5-2, după ce Rojer și-a câștigat rapid serviciul. Iar la 5-2, Tecău și Rojer au reușit să facă din nou break și să închidă setul cu 6-2. Câștigătorii s-au decis în super-tie-break. Unde, din păcate, Tecău și Rojer au peirdut cu 8-10, după ce la scorul de 8-8, românul și-a pierdut al doilea serviciu și le-a oferit pe tavă, adversarilor, mingea de meci.

Calificarea în ultimul act la Nice le asigură lui Tecău și Rojer un cec în valoare de 12.760 de euro și câte 150 puncte ATP.

În timp ce învingătorii vor pleca acasă cu un cec în valoare de 24.280 de euro și vor primi câte 250 puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata