Breaking news

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au câștigat turneul de dublu de la Zagreb

loading...

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au câștigat duminică, finala de dublu masculin din cadrul turneului ATP de tenis de la Zagreb Indorrs 2014.

Jean-Julien Rojer si horia tecauHoria Teăcu și Jean-Julien Rojer, capi de serie numărul doi,  au câștigat duminică, primul lor trofeu pe 2014, în cadrul turneului de dublu masculin de la Zagreb.

Perechea româno-olandeză nu a început prea bine finala cu perechea formată din  Philipp Marx și Michal Mertinak. Tecău și Rojer au reușit să piardă primul set cu scorul de 3-6, după 26 de minute de joc. Au revenit însă în forță în setul doi, unde au condus cu 3-0, și 5-3, scor la care și-au pierdut serviciu. Însă în cele din urmă au câștigat setul doi cu 6-4 pe serviciul adversarilor.

În super tie-break, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer s-au impus cu 10-2. Victoria și-au adjudecat-o după o oră și 9 minute de joc.

Câștigarea turneului de dublu de la Zagreb, le asigură lui Horia Teăcu și lui Jean-Julien Rojer, un cec în valoare de 23.500 de euro și 250 puncte ATP.

Sătpămâna viitoare, Teăcu și Julien Roger vor juca pe tabloul principal de dublu masculin al turneului ATP 500 de la Rotterdam.

Este al doilea succes pe ziua de azi pentru tenisul masculin românesc, după ce Florin Mergea a câștigat turneul de dublu de la Vina del Mar, din Chile, alături de Oliver Marach.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata