Breaking news

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au câștigat turneul de dublu de la Shenzhen

loading...

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au câștigat duminică, finala probei de dublu masculin din cadrul turneului de tenis ATP 250 de la Shenzhen, competiție dotată cu premii în valoare totală de 655,955 de dolari.

Jean-Julien Rojer si horia tecauHoria Tecău și Jean Julien Roger și-au respectat statutul de principali favoriți la Shenzhen, reușind astfel să-și treacă în palmares, cel de-al șaselea trofeu cucerit împreună, la dublu în 2014.

Perechea româno-olandeză și-a adjudecat victoria în două seturi, în fața cuplului format din Samuel Groth și Chris Guccione.

Horia Tecău și Jean Julien Roger au câștigat primul set al finalei de dublu cu scorul de 6-4, după 33 de minute de joc, grație break-ului făcut la scorul de 1-1.

Principalii favoriți ai turneului de dublu de la Shenzhen au început cu break setul doi, au condus cu 2-0, dar la scorul de 3-2 și-au pierdut serviciul pe serva olandezului, ca mai apoi să se vadă conduși cu 4-3.

Cu mult noroc, Tecău a reușit egalarea la 4-4, dar după ce a făcut dublă greșeală și a anulat adversarilor două mingi de break. În cele din urmă s-a ajuns la tie-break, unde câștigători au fost Tecău și Rojer, cu 7-4.

Cei doi și-au adjudecat trofeul la Shenzhen după o oră și 27 de minute de joc, scor 6-4, 7-6(7-4).

Horia Tecău și Jean Julien Roger vor primi 250 puncte ATP și 35.500 de dolari pentru câștigarea turneului de dublu de la Shenzhen.

În 2014, Horia Tecău au câștigat patru turnee ATP 250, la București, s-Hertogenbosch, Zagreb și Casablanca. Dar și un ATP 500, la Washington în luna august.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata