Breaking news

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au câștigat finala de dublu de la BRD Năstase Țiriac Trophy 2014

loading...

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au câștigat duminică, finala probei de dublu masculin din cadrul turneului de tenis BRD Năstase Țiriac Trophy 2014.

horia tecau - jean julien roger - brd 2014Pentru al treilea an consecutiv, Horia Tecău a câștigat turneul de dublu masculin din cadrul BRD Năstase Țiriac Trophy 2014.

După ce în 2012 a câștigat turneul alături de suedezul Robert Lindstedt, iar în 2013 alături de Max Mirnîi, în acest an Tecău a căștigat finala alături de olandezul Jean-Julien Rojer.

Tecău și Rojer, principalii favoriți ai probei de dublu, au jucat fantastic în finala de duminică împotriva perechii formate din  Mariusz Fyrstenberg și Marcin Matkowski.

După semifinala ezitantă și dificilă de sâmbătă, azi, Tecău și Rojer au defilat și au câștigat turneul de dublu în două seturi, scor 6-4, 6-4.

Sunt foarte fericit că am reușit să câștig din nou titlul de la București cu un nou partener. Sunt emoționat, am mulți prieteni în tribună, este singurul loc în care pot să joc în fața lor. Văd că a devenit o tradiție aici să avem un public numeros în turneul de dublu”, a declarat Horia Tecău la conferința de presă de după victorie.

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer vor încasa un cec în valoare de 23.500 de euro și 250 puncte ATP, pentru că au căștigat turneul de dublu masculin de la București, în timp ce finaliștii vor primi 150 puncte ATP, și un cec în valoare de 12.350 de euro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata