Breaking news

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au bifat a treia victorie consecutivă la Turneul Campionilor

loading...

Horia Tecău și Jean Julien Roier au bifat vineri seară, a treia victorie consecutivă la Turneul Campionilor de la Londra. Perechea româno-olandeză este singura din cele opt prezente la competiția londoneză, care a reușit să câștige toate meciurile din grupă, calificându-se în semifinale cu maxim de puncte.

horia tecau - jean julien rojerHoria Tecău și Jean Julien Rojer fac senzație la Turneul Campionilor de la Londra. Românul și olandezul au reușit vineri seară, în ultimul meci din grupă, să-i învingă și pe francezii Pierre-Hugues Herbert și Nicolas Mahut.

După o oră și 24 de minute de joc, Tecău și Rojer s-au impus în două seturi, scor 6-4, 7-5. Cei doi nu au pierdut niciun set până acum la Turneul Campionilor.

În setul doi, la scorul de 3-3, românul și olandezul au reușit să facă break, după care la 5-4, Rojer a servit pentru meci. Însă, după ce a fost condus cu 0-40, a reușit egalarea la 40-40, dar a pierdut la punctul decisiv.

Mai apoi, Tecău și Rojer au făcut re-break și românul  a servit pentru meci, și a fructificat prima minge de victorie.

În semifinale, Horia Tecău și Jean Julien Rojer vor juca cu frații Bryan, cei care au fost învinși în grupe de Florin Mergea și Rohan Bopanna.

În timp ce Florin Mergea și Rohan Bopanna vor juca sâmbătă în semifinale, cu perechea formată din Ivan Dodig și Marcelo Melo.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata