Breaking news

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au acces în sferturi la dublu la Dubai

loading...

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au acces marți, în sferturile probei de dublu masculin din cadrul turneului de tenis ATP 500 de la Dubai, competiție dotată cu premii în valoare de 2,503,810 dolari.

horia tecau - jean julien rojerHoria Tecău și Jean Julien Rojer și-au confirmat statutul de favoriți doi ai competiției și s-au impus marți, în primul tur la Dubai, în două seturi, în fața elvețienilor Roger Federer/Michael Lammer.

Rojer și Tecău s-au impus în două seturi, scor 6-4, 7-6(12-10), după o oră și 29 de minute de joc cu elvețienii.

În sferturi, perechea româno-olandeză va juca cu învingătorii din partida disputată de cuplurile Robert Lindstedt/Marcin Matkowski și Andrey Golubev/Denis Istomin.

Este pentru a doua oară când Tecău participă la turneul de la Dubai, și accede în sferturi de finală. În 2012, când partener de dublu îi era suedezul Robert Lindstedt, Tecău s-a oprit în sferturi, cei doi au fost învinși de perechea formată din israelienii Jonathan Erlich/Andy Ram.

Accederea în sferturi la Dubai le asigură lui Horia Tecău și Jean Julien Rojer un cec în valoare de 15,340 de dolari și câte 90 de puncte ATP.

Este al doilea român calificat în sferturi de finală la Dubai. Luni, Florin Mergea și Dominic Inglot au acces în sferturi după ce au trecut în primul tur de  ibericiiFeliciano Lopez și Fernando Verdasco.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata