Breaking news

Horia Tecău și Florin Mergea, în turul doi la dublu la Australian Open 2014

loading...

Horia Tecău și Florin Mergea au reușit să se califice miercuri, în turul doi al probei de simplu masculin de la Australian Open, alături de partenerii din Olanda respectiv Austria.

florin mergea si horia tecauVești bune de la Antipozi. Ambii români aflați pe tabloul principal de dublu masculin de la Australian Open, s-au calificat în turul doi.

Horia Tecău alături de olandezul Jean-Julien Rojer s-a impus în două seturi în fața perechii formată din Teymuraz Gabashvili și Mikhail Kukushkin. Tecău și Jean-Julien, au câștigat primul set lejer cu 6-2, iar pe al doilea cu scorul de 7-5.

În turul doi, perechea româno- olandeză va juca împotriva cuplului  Yuki Bhambri/Michael Venus.

Florin Mergea, cel de-a doilea român aflat pe tabloul principal de dublu masculin, alături de austriacul Oliver Marach, a reușit să se impună în fața perechii formate din Santiago Gonzalez și Scott Lipsky, capi de serie numărul 16.

Mergea și Marach și-au asigurat calificarea în turul doi după ce s-au impus cu 63, 7-6(8-6) în fața adversarilor. Românul accede în premieră în turul doi la Australian Open.

În turul secund la Austalian open vor juca împotriva învingătorilor partidei disputate de Dustin Brown/Gael Monfils și Pablo Carreno Busta/Guillermo Garcia-Lopez.

Accederea în turul doi la dublu la Australian Open le asigură fiecărei perechi 21.000 de dolari și 90 de puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata