Breaking news

Horia Tecău și Coco Vandeweghe au pierdut finala de dublu mixt de la Australian Open 2016

loading...
0 21

Horia Tecău și Coco Vandeweghe au fost învinși duminică, în finala de dublu mixt de la Australian Open, de cuplul Bruno Soares/Elena Vesnina.

horia tecau - Coco VandewegheHoria Tecău a pierdut duminică la Melbourne, a doua finală de dublu mixt din carieră, după cea din 2014 când a avut-o parteneră pe indianca Sania Mirza.

Românul și americanca au fost învinși în finală cu scorul de 6-4, 4-6, 10-5, după o oră și 21 de minute de joc cu Bruno Soares și Elena Vesnina.

În prima manșă, perechea româno-americană a condus cu 3-1 și 4-2, dar cuplul Soares/Vesnina a revenit și a reușit să își adjudece setul cu 6-4.

Tecău și Vandeweghe au început excelent setul secund, au avut 4-0 și 5-1, dar adversarii s-au apropiat amenințător și au avut patru mingi pentru 5-5, însă Tecău a recuperat și a închis setul cu un as (6-4). Horia și partenera sa au început bine și supertiebreak-ul, au avut 3-0, dar apoi au pierdut șase puncte la rând (3-6). Tecău și-a făcut ambele servicii (5-7), dar apoi cuplul româno-american nu a mai reușit niciun punct și a pierdut partida.

Horia Tecău și Coco Vandeweghe au primit un cec de 78.500 de dolari australieni, în timp ce câștigătorii au fost recompensați cu 157.000 dolari.

În 2012, Horia Tecău a câștigat titlul la mixt, alături de americanca Bethanie Mattek-Sands: 6-3, 5-7, 10-3 cu Elena Vesnina (Rusia)/Leander Paes (India).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata