Breaking news

Horia Tecău și Coco Vandeweghe au pierdut finala de dublu mixt de la Australian Open 2016

loading...

Horia Tecău și Coco Vandeweghe au fost învinși duminică, în finala de dublu mixt de la Australian Open, de cuplul Bruno Soares/Elena Vesnina.

horia tecau - Coco VandewegheHoria Tecău a pierdut duminică la Melbourne, a doua finală de dublu mixt din carieră, după cea din 2014 când a avut-o parteneră pe indianca Sania Mirza.

Românul și americanca au fost învinși în finală cu scorul de 6-4, 4-6, 10-5, după o oră și 21 de minute de joc cu Bruno Soares și Elena Vesnina.

În prima manșă, perechea româno-americană a condus cu 3-1 și 4-2, dar cuplul Soares/Vesnina a revenit și a reușit să își adjudece setul cu 6-4.

Tecău și Vandeweghe au început excelent setul secund, au avut 4-0 și 5-1, dar adversarii s-au apropiat amenințător și au avut patru mingi pentru 5-5, însă Tecău a recuperat și a închis setul cu un as (6-4). Horia și partenera sa au început bine și supertiebreak-ul, au avut 3-0, dar apoi au pierdut șase puncte la rând (3-6). Tecău și-a făcut ambele servicii (5-7), dar apoi cuplul româno-american nu a mai reușit niciun punct și a pierdut partida.

Horia Tecău și Coco Vandeweghe au primit un cec de 78.500 de dolari australieni, în timp ce câștigătorii au fost recompensați cu 157.000 dolari.

În 2012, Horia Tecău a câștigat titlul la mixt, alături de americanca Bethanie Mattek-Sands: 6-3, 5-7, 10-3 cu Elena Vesnina (Rusia)/Leander Paes (India).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata