Breaking news

Horia Tecău s-a calificat în turul doi la Miami după ce l-a învins pe Mergea

loading...

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au reuşit să se califice sâmbătă seară în turul doi la dublu masculin în cadrul turneului ATP Masters 1000 de puncte de la Miami, după ce au învins în runda inaugurală perechea formată din Florin Mergea şi Dominic Inglot.

florin mergea si horia tecauHoria Tecău şi Jean Julien Rojer, favoriţi patru la Miami, au avut nevoie de doar 57 de minute pentru a învinge perechea româno-britanică, cu scorul de 6-4, 6-2.

Este a doua oară când Tecău şi Rojer joacă în 2015, cu perechea formată din Florin Mergea şi Dominic Inglot.

Cele două perechi au jucat în ianuarie, la Melbourne, în sferturi de finală la Australian Open. Şi atunci, câştigători au fost tot Tecău şi Rojer.

În 2014, perechea româno-olandeză a fost eliminată în primul tur la Miami, de cuplul format din francezii Benneteau, Julien şi Roger-Vasselin, Edouard.

În turul doi la Miami, Tecău şi Rojer vor juca cu perechea învingătoare din partida disputată de Juan Sebastian Cabal/ Robert Farah şi Feliciano Lopez/Max Mirnyi.

Calificarea în turul doi la Mastersul de la Miami, le asigură lui Horia Tecău şi Jean Julien Rojer, un cec în valoare de 19.390 de dolari şi câte 90 puncte ATP.

În timp ce Florin Mergea şi Dominic Inglot vor primi un cec în valoare de 10.380 de dolari şi 45 puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata