Breaking news

Horia Tecău s-a calificat în sferturi de finală la dublu la turneul din Roma

loading...

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer s-au calificat joi, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis ATP World Tour Masters 1.000, după ce i-au învins în optimi pe Florin Mergea și Rohan Bopanna.

horia tecau - jean julien rojerTecău l-a învins a treia oară în 2015 pe fostul său partener de dublu, Florin Mergea.

Perechea româno-olandeză, s-a impus joi, în optimi de finală la Roma, în fața cuplului româno-indian Florin Mergea/Rohan Bopanna.

Astfel că s-a ajuns la super tie-break, unde Tecău și Rojer s-au impus la limită cu 10-8, după ce Mergea și Bopanna au comis șapte duble greșeli.

Tecău l-a mai învins de două ori în 2015 pe Mergea, dar acesta făcea pereche cu britanicul Dominic Inglot (la Australian Open în sferturi și la Miami în primul tur). Totodată, Tecău și Rojer au pierdut de două ori în 2015 în fața lui Bopanna (cu Daniel Nestor ca partener), în finală la Sydney și în semifinale la Dubai.

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer și-au asigurat 24.520 euro și 180 de puncte ATP, iar următorii adversari vor fi pablo Cuevas (Uruguay)/David Marrero (Spania) sau Daniel Nestor (Canada)/Leander Paes (India), favoriții șase la Roma.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata