Breaking news

Horia Tecău s-a calificat în semifinale la dublu mixt la Roland Garros

loading...

Horia Tecău s-a calificat luni, alături de partenera sa slovena Katarina Srebotnik, în semifinalele probei de dublu mixt de la Roland Garros.

horia tecauPentru prima dată în carieră, Horia Tecău reușește să acceadă în semifinalele probei de dublu mixt de la Roland Garros.

Românul și slovena Katarina Srebotnik s-au impus luni, în sferturi de finală în fața perechii formate din suedezul Robert Lindstedt și iberica Maria Jose Martinez Sanchez.

Perechea româno-slovenă și-a adjudecat partida cu scorul de 6-3, 6-2. În semifinale, Horia Tecău și Katarina Srebotnik vor juca cu perechea învingătoare din sfertul de finală disputat de Anastasia Rodionova/Aisam-Ul-Haq Qureshi cu favoriții doi ai competiției, perechea formată din Bethanie Mattek-Sands și Mike Bryan.

Accederea în semifinale la dublu mixt la Roland Garros le asigură românului și slovenei un cec în valoare de 28.000 de euro.

În 2012, Horia Tecău a câștigat alături de americanca Bethanie Mattek-Sands, turneul de dublu mixt de la Australian Open, iar în 2014 a pierdut finala din Australia, alături de indianca Sania Mirza.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata