Breaking news

Horia Tecău s-a calificat în premieră în carieră în semifinale la Turneul Campionilor

loading...

Românii defilează la Turneul Campionilor. După Florin Mergea, azi, și Horia Tecău a reușit să se califice în premieră în semifinale la dublu la Turneul Campionilor de la Londra, alături de olandezul Jean Julien Rojer.

horia tecau - jean julien rojerHoria Tecău și Jean Julien Rojer, capi de serie numărul doi la Turneul Campionilor de la Londra, s-au calificat miercuri seară în semifinalele competiției.

Perechea româno-olandeză s-a impus în fața perechii formate din Ivan Dodig și Marcelo Melo, în două seturi scor 6-4, 7-6(7-4).

În setul doi, la scorul de 5-4, Horia Tecău a ratat o minge de meci pe propriul serviciu, astfel că s-a ajuns la tie-break. Unde, tot românul a avut prima minge de meci. De astă dată a servit perfect la T, iar adversarii au returnat în fileu.

În primul meci disputat luni, Rojer și Tecău s-au impus tot în două seturi, scor 6-2, 6-2, în fața perechii formate din Marcin Matkowski și Nenad Zimonjic.

Vineri, Tecău și Rojer vor juca ultimul meci din grupă cu perechea formată din Pierre-Hugues Herbert și Nicolas Mahut. Însă indiferent de rezultatul partidei, românul și olandezul au asigurate biletele pentru semifinale.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata