Breaking news

Horia Tecău s-a accidentat și nu va juca în partida de dublu din Cupa Davis

loading...

Horia Tecău a suferit o ruptură musculară la antrenamente și nu va evolua azi în partida de dublu dintre România și Olanda din cadrul Cupei Davis.

horia tecau - davis cupGhinion curat pentru România în Cupa Davis. După ce în prima zi, atât Adrian Ungur cât și Victor Hănescu au fost învinși de olandezi în meciurile de simplu, Horia Tecău, cel mai bun român la dublu, s-a accidentat.

Astfel că șansele României de a învinge Olanda și de a se califica la barajul de calificare în Grupa Mondială a Cupei Davis, devine misiune imposibilă.

Pentru a nu exista posibilitatea ca din cauza durerilor, Horia Tecău să fie nevoit să renunțe în timpul partidei, s-a decis să fie înlocuit cu Victor Hănescu.

Romeo Tecău, tatăl sportivului a pecizat pentru Prosport, că fiul său a suferit o ruptură musculară, că nu este ceva grav dar că atât el cât și antrenorul au preferat să nu riște.

În aceste condiţii, Andrei Pavel va apela la perechea Victor Hănescu – Marius Copil.

Şi olandezii au făcut o schimbare în formula pentru meciul de dublu, înlocuindu-l pe Thiemo de Bakker cu Robin Haase care va face preche cu Jean-Julien Rojer.

Dacă România învinge azi Olanda, în partida de dublu putem spera că mâine, în ultimele două meciuri de simplu, putem întoarce rezultatul și să ne calificăm la baraj.

Duminică, de la ora 13.00, se vor disputa ultimele două partide de simplu: Victor Hănescu – Robin Haase şi Adrian Ungur – Igor Sijsling.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata