Breaking news

Horia Tecău, în sferturile de finală la BRD Năstase Țiriac Trophy 2014

loading...

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, s-au calificat miercuri în sferturile de finală ale probei de dublu masculin din cadrul turneului de tenis BRD Năstase Țiriac Trophy 2014.

tecauTecău și Rojer, principalii favoriți ai probei de dublu, s-au calificat în sferturi după ce au trecut clar de perechea franceză formată din  Nicolas Mahut și Adrian Mannarino. Horia Tăecu și Jean-Julien Rojer și-au adjudecat victoria în două seturi, scor 6-0, 6-4.

După meci, Tecău a declarat: Am început în forță, iar noi am câștigat punctele decisive, care ne-au adus succesul. Mă bucur de această victorie, obținută în fața publicului din București, a familiei și prietenilor. Rojer știe că eu vreau să joc o nouă finală la București, dar asta nu este o presiune pentru noi. Sper ca publicul să nu se susțină și joi, când avem un meci dificil. În comparație cu ceilalți jucători de dublu, cu Rojer mă simt cel mai bine și cu timpul vor veni și rezultatele.

Tecău și Rojer vor întâlni în sferturi cu perechea britanică formată din Colin Fleming și Ross Hutchins.

Horia Tecău încearcă să obțină al treilea său titlu la București alături de Rojer, după ce în 2012 a ieșit învingător alături de suedezul Robert Lindstedt, iar anul trecut a câștigat împreună cu belarusul Max Mirnîi.

Accederea în sferturi la turneul de dublu de la București, asigură perechii româno-olandeze un cec în valoare de 3830 euro și 45  de puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata