Breaking news

Horia Tecău, eliminat în primul tur la dublu mixt la US Open

loading...

Horia Tecău a fost eliminat vineri seară, în primul tur al probei de dublu mixt, de la US Open, unde făcea pereche cu cehoaica Lucie Hradecka.

horia-tecauHoria Tecău și Lucie Hradecka, favoriții numărul cinci în turneul de dublu mixt, au fost învinși în două seturi, de perechea formată din Hao-Ching Chan și Max Mirnyi, fostul partener de dublu al românului în 2013.

Tecău și Hradecka au cedat partida în două seturi, scor 3-6, 2-6, după fix o oră de joc. Pentru accederea în primul tur la dublu mixt la US Open, perechea româno-cehă va încasa un cec în valoare de 5000 de dolari americani.

Horia Tecău deține un titlu de Grand Slam în proba de dublu mixt, cucerit în 2012 la Australian Open alături de americanca Bethanie Mattek-Sands.

Tecău calcă astfel pe urmele lui Florin Mergea care joi, a fost eliminat tot în primul tur la dublu mixt, unde făcea pereche cu ucraineanca Elina Svitolina.

Astfel că atât Horia Tecău cât și Florin Mergea își continuă parcursul la US Open, doar în turneul de dublu masculin, unde sunt calificați în turul doi.

România nu mai are nicio jucătoare pe tabloul de simplu feminin, în timp ce în competiția de dublu feminin se află calificate în turul doi, Sorana Cîrstea și Monica Niculescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata