Breaking news

Horia Tecău a ratat calificarea în finala de dublu mixt de la Roland Garros

loading...

Horia Tecău a ratat calificarea în finala de dublu mixt de la Roland Garros, din cauza partenerei sale, slovaca Katarina Srebotnik.

horia tecauHoria Tecău a trecut milimetric pe lângă o calificare istorică în finala de dublu mixt de la Roland Garros. Însă, partenera sa, slovaca Katarina Srebotnik

În primul set, Horia Tecău și Katarina Srebotnik au câștigat primul set al semifinalei, cu scorul de 6-4, după 29 de minute de joc, grație break-ului făcut la scorul de 2-2.

În debutul setului doi, perechea româno-slovenă a ratat o minge de break. După care, la fel ca și în primul set, la scorul de 2-2 au bifat break. Însă din păcate Horia Tecău și-a pierdut serviciul și perechea americană  a egalat scorul la 3-3. Ca mai apoi la 4-3, românul să greșească grav două retururi, astfel că americanii au făcut break și au servit pentru câștigarea setului doi. Lucru care s-a și întâmplat întrucât Tecău a greșit două retururi consecutive, trimițând mingea în fileu.

S-a ajuns astfel în super tie-break unde perechea româno-slovacă a condus cu 3-0, însă Katarina Srebotnik a fost veriga slabă și a pierdut patru puncte, oferind pe tavă americanilor, partida.

Astfel că Horia și Katarina Srebotnik au pierdut partida în trei seturi, scor 6-4, 3-6, 8-10, în fața perechii formate din Bethanie Mattek-Sands și Mike Bryan.

În 2012, Horia Tecău a câștigat alături de americanca Bethanie Mattek-Sands, turneul de dublu mixt de la Australian Open, iar în 2014 a pierdut finala din Australia, alături de indianca Sania Mirza.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata