Breaking news

Horia Tecău a pierdut finala de dublu mixt de la Australian Open 2014

loading...

Horia Tecău și Sania Mirza au pierdut duminică, finala de dublu mixt de la Australian Open 2014, fiind învinși în două seturi de cuplul format din Kristina Mladenovic și Daniel Nestor.

horia tecau si sania mirza - australian openHoria Tecău nu a reușit duminică, să repete performanța din 2012, de la Australian Open. Românul a făcut pereche în finala de duminică, cu indianca Sania Mirza care s-a dovedit a fi veriga slabă a cuplului.

Horia Tecău a servit primul în finala de dublu mixt, românul reușind să câștige primul game la zero, grație serviciului foarte bun. Și indianca Sania Mirza a reușit un serviciu perfect reușind să câștige game-ul la zero. Astfel că perechea Tecău-Mirza a preluat conducerea cu 2-1 în primul set. Cele două perechi au mers cap la cap până la scorul de 3-3, când indianca Sania Mirza și-a pierdut serviciul. După care, l scorul de 5-3, Tecău și-a pierdut serviciul, iar perechea franco-canadiană și-a adjudecat primul set cu scorul de 6-3 după 28 de minute de joc.

În debutul setului doi, Tecău și Mirza au ratat trei șanse de brake. Din păcate, la scorul de 2-1, Sania Mirza și-a pierdut serviciul, iar Kristina Mladenovic și Daniel Nestor au preluat conducerea cu 3-1 și mai apoi cu 4-1 pe serviciul canadianului. La scorul de 4-2, cuplul Tecău-Mirza au ratat două mingi de re-brake. Canadianul și franțuzoaica au făcut 5-2. Horia Tecău a urmat la serviciu și din păcate l-a pierdut, astfel că Nestor și Mladenovic au câștigat trofeul la dublu mixt.

Pentru că au jucat finala la dublu mixt, Horia Tecău și Sania Mirza vor încasa un cec în valoare de 67,750 de dolari australieni. În timp ce învingătorii vor pleca acasă cu 135,500 de dolari.

Pentru Horia Tecău este a doua finală la dublu mixt pe care o joacă la Australian Open, după cea câștigată în 2012 alături de americanca Bethanie Mattek-Sands.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata