Breaking news

Horia Teăcu și Jean Julien Rojer au ratat calificarea în finala de la Dubai

loading...

Horia Teăcu și Jean Julien Rojer s-au bătut singuri în semifinale la Dubai, în partida cu Rohan Bopanna și Daniel Nestor, ratând astfel accederea în ultimul act.

horia tecau - jean julien rojerHoria Teăcu și Jean Julien Rojer, favoriții numărul doi la turneul de la Dubai, au fost învinși în semifinale de Rohan Bopanna și Daniel Nestor, capi de serie numărul patru.

Tecău și Rojer au ratat pe mâna lor calificarea în finala de dublu masculin de la Dubai. Au câștigat primul set cu 6-4, apoi în setul doi, au condus cu 3-2, scor la care Tecău și-a pierdut serviciul.

Iar în super tie-break, veriga slabă a fost Horia Tecău, care și-a pierdut de trei ori serviciul. Înfrângerea este cu atât mai usturătoare întrucât în super tie-break au condus cu 5-1, 5-2 și 7-4, scor la care au avut și serviciul.

La 10-9, Tecău și-a pierdut pentru a treia oară serviciul și Rohan Bopanna și Daniel Nestor s-au calificat în finală.

Este pentru a doua oară în 2015, cânt românul și olandezul sunt învinși de indian și canadian, după ce în ianuarie au fost eliminați în finala turneului de la Sydney.

Accederea în semifinale la Dubai le asigură lui Horia Tecău și Jean Julien Rojer un cec în valoare de 31,730 de dolari și câte 180 de puncte ATP.

În semifinale la Dubai este calificat și Florin Mergea care va juca azi alături de Dominic Inglot, împotriva perechii formate din Aisam-Ul-Haq Qureshi și Nenad Zimonjic.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata