Breaking news

HCM Constanţa s-a calificat în sferturile de finală ale cupei EHF

loading...

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale Cupei EHF, după ce au învins, pe teren propriu, cu scorul de 29-25, echipa Chambery Savoie.

hcm.constantaConstănțenii au reușit duminică un meci fantastic care le-a adus victoria și implicit calificarea în sferturile de finală ale Cupei EHF.

HCM Constanța a învins echipa franceză Chambery Savoie Handball cu scorul de 29-25 (15-14), în grupa D, la Sala Sporturilor din Constanța.

Golurile echipei române au fost marcate de Iuliu Csepreghi (10), Bogdan Criciotoiu (6), Alexandru Simicu (4), Marius Novanc (3), Laurențiu Toma (3), Branislav Angelovski (2), George Buricea (1).

HCM Constanţa a acumulat opt puncte în grupa D, fiind pe locul secund, după Fuchse Berlin, calificată în Final Four în calitate de gazdă.

Marți, de la ora 13,15, campioana României, își va afla adversara din sferturile de finală, în urma tragerii la sorţi ce va avea loc la Viena.

HCM Constanţa se va afla în urna a doua, alături de Sporting (Portugalia) şi Nantes (Franţa). În prima urnă se vor afla Lugi (Suedia), Montpellier (Franţa) şi Pick Szeged (Ungaria).

Meciurile tur vor avea loc la 19/20 aprilie, pe terenul echipelor din urna a doua, returul urmând să se dispute la 26/27 aprilie, cu formațiile din prima urnă drept gazde.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata