Breaking news

HCM Constanța, învinsă de Montpellier, în semifinalele Cupei EHF

loading...

HCM Constanța a fost învinsă sâmbătă, de echipa franceză Montpellier Agglomeration HB, în semifinalele Cupei EHF la handbal masculin.

hcm.constantaConstănțenii au ratat califcarea în finala Cupei EHF la handbal masculin, fiind învinși cu scorul de 36-32, de francezii de la Montpellier, în sala ”Max-Schmeling-Halle” din Berlin.

Echipa antrenată de Zvonko Sundovski nu a reușit să producă surpriza și va juca pentru locul trei în competiție, cu echipa gazdă, Fuchse Berlin, care a fost învinsă neașteptat în prima semifinală de Pick Szeged, cu scorul de 24-22.

HCM a început bine meciul, a condus cu 1-0 și 2-1, dar apoi formația franceză a preluat controlul jocului. Montpellier a intrat la pauză cu un avans de patru goluri, 18-14.

În partea secundă, constănțenii s-au apropiat din nou la două goluri, 20-22 (39), ratând apoi un atac, după care Montpellier a punctat facil de câteva ori, ajungând să conducă la cinci goluri, 26-21 (43).

Finala se va juca între Montpellier și Szeged, duminică, de la ora 16,35, iar HCM Constanța și Fuchse se vor înfrunta în finala mică, de la ora 14,00.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata