Breaking news

HCM Constanța, eliminată din Liga Campionilor după înfrângerea cu THW Kiel

loading...

HCM Constanța a ratat calificarea în 16-zecimile Champions League la handbal feminin, după ce miercuri seară a pierdut ultimul meci din grupa B, cu nemții de la THW Kiel.

hcm constantaCampioana României a început bine partida și a reușit să preia conducerea la un gol diferență 6-5, din minutul 10. Putea să se desprindă și la două goluri diferență, în momentul în care au avut superioritate numerică pe teren, însă au scăpat mingea și au fost egalați de nemți.

După primele 15 minute ale primei reprize, lucrurile au început să se complice foarte mult. Nemții au preluat pas cu pas conducerea și au șters pe jos cu constănțenii care au făcut greșeli nepermise, pierzând extrem de ușor mingea.

Astfel că prima repriză s-a încheiat 16-11 pentru Kiel. După pauză constănțenii au reușit deschiderea scorului și aveau speranțe că pot reveni în joc și chiar să câștige în fața campioanei Europei.

S-au jucat cu ocaziile și în prima parte a celei de-a doua reprize și au încasat goluri pe bandă rulantă. Numai paradele excepționale ale portarului Marius Popescu au făcut ca scorul să nu ia proporții astronomice.

Finalul de meci a fost unul electrizant, cu românii în atac care au făcut un joc mai bun reușind să se apropie la doar două goluri diferență în minutul 21, scor 24-22. Puteau să se apropie și la un singur gol dacă nu ratau din toate pozițiile.

În final, partida s-a încheiat 28-25 pentru Kiel și HCM Constanța își încheie parcursul în Liga Campionilor, ratând accederea în primele 16 echipe ale Europei la handbal masculin.

După zece partide jucate în Grupa B, HCM Constanța a acumulat doar patru puncte.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata