Breaking news

HCM Constanţa a învins pe Elverum Handball Herrer în prima manşă din turul trei al Cupei EHF

loading...

HCM Constanţa s-a a impus sâmbătă, pe teren propriu, în fața echipei norvegiene Elverum Handball Herrer, cu scorul de 27-21, în prima manşă din turul trei al Cupei EHF.

hcm.constantaCampioana României la handbal masculin este cu un pas în optimile de finală ale Cupei EHF la handbal masculin după ce sâmbătă a câștigat partida tur cu Elverum Handball Herrer.

După o primă repriză echilibrată încheiată în favoarea gazdelor, scor 12-14, constănțeii au apăsat pedala de accelerație în repriza secundă și au revenit la conducerea meciului. După 60 de minute, HCM Constanța s-a impus cu scorul de 27-21.

Cei mai buni marcatori ai echipei constănţene au fost stranierii Humet (7 goluri) şi Cutura (6 goluri).

Pentru a se califica în optimi, HCM Constanța fie câștigă și returul din Norvegia disputat pe 29 noiembrie, fie termină la egalitate partida, fie o peird dar nu la un scor mai mare decât în tur.

HCM Constanţa a fost calificată direct în turul trei al Cupei EHF, după ce a ratat grupele Ligii Campionilor la turneul preliminar din luna septembrie.

În sezonul trecut, după ce a ratat grupele Ligii Campionilor, HCM Constanţa a evoluat tot în Cupa EHF, calificându-se, în premieră, la Turneul Final Four.

Celelalte două echipe româneşti din turul III preliminar, Ştiinţa Bacău şi Potaissa Turda, au părăsit învinse terenul în prima manşă.

Potaisa Turda a cedat cu 35-20 în faţa croaţilor de la RK Nexe. În timp ce Știința Bacău a cedat cu 32-27 pe terenul danezilor de la Tvis Holstebro.

În Cupa Challenge, HC Odorhei a învins-o fără probleme cu HC Cambridge, scor 35-14, fiind, practic, calificată înaintea celui de-al doilea meci, care are loc tot la Odorhei, duminică.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata