Breaking news

HCM Baia Mare, victorie uriașă în Liga Campionilor. A învins pe Dinamo Volgograd

loading...

HCM Baia Mare e cu un picior în semifinalele Ligii Campionilor, după ce sâmbătă, a încins pe teren propriu, echipa rusă, Dinamo Volgograd, în meciul tur din sferturile de finală.

hcm baia mareCampioana României a produs surpriza în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, reușind să se impună în fața puternicei echipe din Rusia, Dinamo Volgograd.

HCM Baia Mare, susținută frenetic din tribune de 2.000 de suporteri, a reușit să se impună după 60 de minute de joc cu scorul de 25-23, în fața rusoaicelor, după ce la pauză erau conduse cu un gol, scor 11-12.

Româncele au revenit fantastic pe finalul partidei, când în minutul 57 au reușit egalarea 22-22, iar mai apoi în ultimul minut au marcat două goluri care le-au  adus victoria.

Anastasia Lobaci a marcat cele mai multe goluri pentru HCM, 5 la număr, fiind urmată în clasament de Lois Abbingh, Alexandra Do Nascimento și Luciana Marin, fiecare cu câte patru goluri marcate.

Meciul a fost arbitrat de sârboaicele Branka Maric și Zorica Masic, iar delegat EHF a fost olandezul Cornelius Wiebrands.

Sâmbăta viitoare, HCM Baia Mare merge în Rusia ca să joace returul cu Dinamo Volgograd.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata