Breaking news

HCM Baia Mare, victorie dramatică în Liga Campionilor, împotriva echipei Thuringer HC

loading...

HCM Baia Mare a reușit o victorie dramatică, duminică seară, în Grupa A a Ligii Campionilor, la handbal feminin, cu echipa germană Thuringer HC.

hcm baia mareMeci de infarct, duminică seară, în Sala Sporturilor din Baia Mare. Vicecampioana României la handbal feminin,  reușit în ultimul minut, să câștige partida de pe teren propriu, cu echipa germană  Thuringer HC,

HCM Baia mare a controlat autoritar prima repriză, însă a intrat la pauză cu un gol în minus față de adversare, scor 10-11.

În repriza a doua, jocul a fost unul de infarct, cu răsturnări spectaculoase de scor. Cu portărița Paula Ungureanu în mare formă, HCM a reușit să revină la cârmă și a condus cu 15-12 (min. 40).

Însă finalul a fost unul dramatic și interzis cardiacilor. Băimărencele au avut o cădere neașteptată, soldată cu patru goluri consecutive ale oaspetelor. La scorul de 19-18 (59), Ghionea a interceptat o minge și a scăpat pe contraatac marcând golul victoriei. HCM s-a impus la limită, 20-19, obținând a doua victorie din grupă grație căreia trece pe locul al treilea în Grupa A, care-i asigură participarea în Cupa Cupelor.

După cinci meciuri jucate în Champions League, HCM Baia Mare are 4 puncte, la fel ca și Hypo Viena.

Pe 16 noiembrie, HCM Baia Mare va întâlni în deplasare pe Gyori Audi ETO KC, dacă învinge și Hypo ia bătaie de la Thuringer HC, româncele merg în Grupele Principale Champions League.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata