Breaking news

HCM Baia Mare, victorie de senzație în Liga Campionilor. A învins în deplasare pe Thuringer HC

loading...

HCM Baia Mare a reușit sâmbătă la Nordhausen în Germania, o victorie uriașă în Liga Campionilor în fața echipei Thuringer HC.

ada nechitaHCM Baia Mare s-a impus sâmbătă, cu scorul de 25-23 (10-12), la Nordhausen, în Grupa principală 1 a Ligii Campionilor la handbal feminin, în partida cu Thuringer HC.

Debutul meciului a aparținut echipei gazdă. Thuringer HC, antrenată de tehnicianul de origine română Herbert Muller, a condus cu 4-1 în primele zece minute ale partide, după care româncele au reușit egalarea la 4-4 după doar trei minute de joc. La pauză, scorul a fost 12-10 pentru gazde.

Thuringer HC a început în forță repriza a doua reușind să se desprindă la 4 goluri diferență după doar două minute de o, însă HCM a revenit, a marcat patru goluri consecutive și a preluat din nou conducerea, 17-18 (44).

Pe final de meci, HCM a punctat de două ori la rând, 22-23 (55), iar în minutul 59 s-a desprins la două goluri, 23-25, scor care nu s-a mai schimbat până la final.

Cele mai bune jucătoare ale gazdelor au fost portarul Dinah Eckerle, cu 15 intervenții, și românca Eliza Buceschi, autoare a șapte goluri în poarta fostei sale echipe. Crina Pintea nu a jucat la gazde.â

În clasament, pe primul loc se află Rostov pe Don, cu 10 puncte, urmată de FTC-Rail Cargo Hungaria, 9 p, Larvik, 6 p, HCM Baia Mare, 4 p, Fleury Loiret Handball, 2 p, Thuringer HC, 1 p.

Pe 5 februarie, pe teren propriu, HCM Baia Mare va juca cu FTC-Rail Cargo Hungaria.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata