Breaking news

HCM Baia Mare s-a calificat în premieră în Grupele Ligii Campionilor la handbal feminin

loading...

HCM Baia Mare, vicecampioana României la handbal feminin a reușit o victorie uluitoare în fața titratei echipe Team Tvis Holstrebo din Danemarca. Băimărencele reușind astfel să se califice în premieră în Grupele Ligii Campionilor.

hcm baia mareDupă o calificare la limită obținută sâmbătă în meciul cu Viborg, duminică, HCM Baia Mare a șters pe jos cu vicecampioanele Danemarcei.

Nici cei mai optimiști suporteri ai echipei din Baia Mare nu puteau să intuiască că partida se va termina cu un asemena scor. Efectiv, băimărencele au șters podeaua cu danezele care au fost buimăcite de jocul fantastic al româncelor.

HCM Baia Mare a reușit o primă repriză de vis, conducând cu condus cu 9 goluri la zero, până în minutul 10, când abia atunci adversarele au marcat primul lor gol.

Băimărencele au continuat să joace impecabil reușind să se distanțeze la 13 goluri în minutul 22.

Prima repriză a fost de vis, cea mai bună a echipei de la Baia Mare, din cupele europene. Repriză care s-a încheiat cu incredibilul scor 20-10 pentru românce.

Dacă în minutul 22, băimărencele au reușit să se distanțeze la 13 goluri față de daneze, în minutul 48, scorul s-a majorat la 14 goluri, 30-16.

Cu o sală arhiplină și cu un public formidabil care făcea valuri la fiecare reușită a băimărencelor, meciul s-a terminat cu incredibilul scor de 36 la 23.

Calificarea în Grupele Ligii Campionilor reprezintă cea mai mare performanță reușită de HCM Baia Mare.

HCM va evolua în Grupa A, alături de Györi Audi ETO KC, deţinătoarea trofeului, Hypo Niederösterreich şi campioana Germaniei, Thüringer HC.

Primul meci va fi pe 6 octombrie, în deplasare cu campioana Germaniei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata