HCM Baia Mare s-a calificat în Grupele Principale ale Ligii Campionilor

loading...

HCM Baia Mare a acces sâmbătă, în faza a doua a grupelor Ligii Campi0nilor, după ce s-a impus fără emoţii pe teren propriu în faţa slovenelor de la RK Krim Mercator Ljubljana, scor 35 – 28.

hcm baia mareVicecampioana României este cea de-a doua echipă românească calificată în Grupele Principale ale Ligii Campionilor, după ce vineri, CSM București a reușit această performanță.

Băimărencele s-au impus lejer în fața handbalistelor de la Krim, scor 35-28.

În runda inaugurală, HCM se impusese în Slovecia, scor 33 – 27, cu Krim Ljubljana, apoi  a fost învinsă, în sala Lascăr Pană, de Larvik HK, scor 31 – 29, în etapa a treia, vicecampioanele României au pierdut, pe teren propriu, în fața celor de la Rostov-Don cu 22 – 20, iar în runda anterioară au fost învinse în Rusia de Rostov-Don, scor 27 – 26.

În celălalt meci al grupei, Rostov-Don s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la Larvik, scor 26 – 25 (15-14).

În ultmul meci din grupă, HCM Baia Mare va juca în deplasare cu Larvik. Dacă câștigă, va urca pe locul doi în grupă.

CSM București a reușit a treia victorie în grupa D a Ligii Campionilor, și a doua în deplasare, scor 30 – 27 (15-13), în Polonia, cu MKS Lublin, ”lanterna roșie” a grupei, într-un meci în care cele mai bune marcatoare ale româncelor au fost Isabelle Gullden, cu 8 reușite (4 din 7 metri), și Line Anna Ryborg Jorgensen, cu 6 goluri.

Primele trei clasate din cele patru grupe vor accede în grupele principale, păstrînd punctajul cu echipele calificate. Echipele din grupele A şi B vor forma prima grupă, iar cele din C şi D a doua grupă. La finalul grupelor principale, primele patru clasate acced în sferturile de finală. Învingătoarele se vor califica în Final Four.

453 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*