Breaking news

HCM Baia Mare s-a calificat în Grupele Principale ale Ligii Campionilor

loading...

HCM Baia Mare a acces sâmbătă, în faza a doua a grupelor Ligii Campi0nilor, după ce s-a impus fără emoţii pe teren propriu în faţa slovenelor de la RK Krim Mercator Ljubljana, scor 35 – 28.

hcm baia mareVicecampioana României este cea de-a doua echipă românească calificată în Grupele Principale ale Ligii Campionilor, după ce vineri, CSM București a reușit această performanță.

Băimărencele s-au impus lejer în fața handbalistelor de la Krim, scor 35-28.

În runda inaugurală, HCM se impusese în Slovecia, scor 33 – 27, cu Krim Ljubljana, apoi  a fost învinsă, în sala Lascăr Pană, de Larvik HK, scor 31 – 29, în etapa a treia, vicecampioanele României au pierdut, pe teren propriu, în fața celor de la Rostov-Don cu 22 – 20, iar în runda anterioară au fost învinse în Rusia de Rostov-Don, scor 27 – 26.

În celălalt meci al grupei, Rostov-Don s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la Larvik, scor 26 – 25 (15-14).

În ultmul meci din grupă, HCM Baia Mare va juca în deplasare cu Larvik. Dacă câștigă, va urca pe locul doi în grupă.

CSM București a reușit a treia victorie în grupa D a Ligii Campionilor, și a doua în deplasare, scor 30 – 27 (15-13), în Polonia, cu MKS Lublin, ”lanterna roșie” a grupei, într-un meci în care cele mai bune marcatoare ale româncelor au fost Isabelle Gullden, cu 8 reușite (4 din 7 metri), și Line Anna Ryborg Jorgensen, cu 6 goluri.

Primele trei clasate din cele patru grupe vor accede în grupele principale, păstrînd punctajul cu echipele calificate. Echipele din grupele A şi B vor forma prima grupă, iar cele din C şi D a doua grupă. La finalul grupelor principale, primele patru clasate acced în sferturile de finală. Învingătoarele se vor califica în Final Four.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata