Breaking news

HCM Baia Mare s-a calificat în Grupele Principale ale Champions League

loading...
0 3

HCM Baia Mare a reușit să se califice cu mult noroc, în Grupele Principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce Larvik a câştigat cu 35-24 ultimul meci al Grupei D a competiţiei, cu Lublin.

hcm baia mareDeși sâmbătă a pierdut la limită, scor 23-24, partida de pe teren propriu, cu Metz, Campiona României a reușit să acceadă în Grupele Principale, grație rezultatelor din Grupa D.

Larvik s-a impus cu 35-24 în fața celor de la Lublin și au calificat pe HCM Baia Mare în Grupele Principale.

Numai că HCM Baia Mare va porni în grupele principale ale Ligii Campionilor cu o zestre de zero puncte. În timp ce Gyor şi Larvik vor merge cu un avans de opt puncte. Ceea ce face practic imposibilă accederea în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin a echipei din România.

În urma victoriei norvegiencelor, 35-24, Larvik (12p), Metz (5p) şi HCM Baia Mare (4p) sunt echipele calificate din grupă în faza următoare. Acolo unde Larvik va porni cu 8 puncte, Metz cu 4 puncte, iar Baia Mare va fi la cota zero!

În faza Grupelor Principale, primele trei echipe din Grupa D se vor împerechea cu cele din Grupa C, sigure de calificare fiind în acest moment Gyor şi Viborg.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata